Kompania

Ndërmarrja jonë, përmes një përvoje shumë-vjeçare që nga themelimi i saj ka mbledhur njohuri të shkëlqyer për hekurin dhe duke qenë pararendëse në mirëmbajtjen dhe vazhdimin e modeleve tradicionale greke është renditur midis ndërmarrjeve më të mira në hapësirën e zbukurimeve të pjesëve të hekurit. Për shumë vjet duke dhënë rëndësi të veçantë te cilësia ne importojmë dhe ofrojmë një shumë-llojshmëri të madhe të pjesëve të hekurit, si bajoneta dhe elementë për kangjella tradicionale, mbështetëse druri, motive zbukuruese, kollona të rrahura me çekan, kollona për shkallë dhe shkallë spirale, të cilat kombinojnë rezistencën me fasadën dhe prakticitetin. Produkti nga i cili prodhohen pjesët, i bën pjesët tona të pathyeshme dhe rezistente në siguri. Gjithashtu, me mundësinë që kemi me kombinime të ndryshme të artikujve tanë, jemi në gjëndje për të arritur estetikën që çdo klient i yni dëshiron me qëllim që të kënaqim çdo kërkesë të tijën, duke vërtetuar kështu profesionalitetin dhe autenticitetin e ndërmarrjes sonë. Në këtë hapësirë paraqesim të gjithë gamën e pjesëve tona për të dhënë një imazh sa më të plotë të mundshëm. Për më shumë informacion na vizitoni në hapësirat tona të ekspozitës me qëllim që t’ju ndihmojmë në zgjedhjen tuaj sa më të saktë.

wp_flash_img_show will display here (config: default)

Produktet tona

Media